Panika u porodici Pique jer su saznali kakvu osvetu Shakira sprema, od ovoga obraz neće moći oprati

Ekipa je prati gdje god da krene

Panika u porodici Pique jer su saznali kakvu osvetu Shakira sprema, od ovoga obraz neće moći oprati

Endin Čaušević

Gerard Pique i Shakira prekinuli su još prije više od godinu dana ljubavnu vezu koja je trajala 12 godina, ali još uvijek su u centru pažnje svjetske javnosti. Popularna pjevačica je krenula po osvetu zbog Piqueove prevare, te je spremila još jedan težak udarac za nekadašnjeg fudbalera Barcelone.

Pique i Shakira su na ljeto prošle godine saopštili da se razilaze nakon 12 godina što je bilo iznenađenje za sve, ali ubrzo nakon toga popularna pjevačica je počela javno da govori zašto je pukla njihova ljubavna veza.

Ona je javno otkrila da ju je Pique prevario sa 23-godišnjom studenticom Clarom koja je bila zaposlena u njegovoj kompaniji Kosmos, a aferu je otkrila slučajno i to uz pomoć prazne tegle džema od jagoda.

Tegla je bila skoro puna kada je otišla na poslovni put i znala je da Pique i njihovi sinovi taj džem ne vole, te joj je bilo jasno da je još neko boravio u njihovoj kući. Ispostavilo se da je bila u pravu jer kada se suočila s Piqueom on je priznao da ima ljubavnicu.

Shakira je i pored raskida živjela u Barceloni još osam mjeseci, a tada je objavila i pjesmu u kojoj je isprozivala Piquea i njegovu novu djevojku.

Oglasi

U maju ove godine sa sinovima Milanom i Sashom odselila je u Miami i počela plan za osvetu. Američki mediji pišu da je Shakirina osveta spremna i da je to udarac koji će biti žestok za Piquea i Claru.

Naime, pojavila se informacija da Shakira već nekoliko mjeseci sprema dokumentarac upravo o Piqueovoj prevari, te će u istom otkriti sve detalje i ispričati kroz šta je sve prolazila tih mjeseci.

Također, navodi se da su Pique i njegova porodica iznenađeni takvim potezom i da su uznemireni što će Shakira otkriti dosta toga o njihovom privatnom životu i preko advokata su pokušali da je zaustave, ali nisu uspjeli.

Dokumentarac se snima već neko vrijeme i trebao bi biti objavljen krajem ove ili početkom naredne godine.

Shakiru već neko vrijeme prati posebna ekipa, odnosno režiser i dvojica kamermana jer snimaju dokumentarac na više lokacija. Boravili su nedavno i u Barceloni koja i jeste najbitnija u cijeloj toj priči.

Sigurno je da će Shakirin dokumentarac izazvati zemljotres na sceni čega se Pique i Clara posebno boje jer su svjesni koliko će to naštetiti njihovom ugledu koji je ionako poljuljan zbog afere koju su imali.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi