Njeno srce se konačno oporavilo, zaljubila se u drugog muškarca i sanja dan kada će otići u Miami

Shakira uskoro napušta Barcelonu

Njeno srce se konačno oporavilo, zaljubila se u drugog muškarca i sanja dan kada će otići u Miami

E. Čaušević

Shakira i Gerard Pique potpisali su nedavno sporazum o zajedničkom starateljstvu nad sinovima Milanom i Sashom zbog čega se popularna pjevačica konačno može preseliti u Miami, a španski mediji otkrili su da ima još jedan dobar razlog zbog čega toliko žuri s povratkom u Sjedinjene Američke Države.

Pique i Shakira bili su u ljubavnoj vezi preko deset godina i zajedno imaju dva sina, no njihova bajka završena je prošlog ljeta kada je popularna pjevačica saznala da njegovu prevaru.

Dojučerašnji igrač Barcelone varao je Shakiru sa 23-godišnjom studenticom Clarom Marti s kojom je i danas u vezi. Shakira je saznala za Piqueovu aferu i odmah nakon toga odlučila je da stavi tačku na njihovu vezu.

No, Shakira još uvijek živi u Barceloni zbog svojih sinova koji se tu školuju, a nije mogla preseliti u Ameriku zbog toga što se trajao spor oko skrbništva za djecu koji je nedavno konačno završen.

Oni su postigli dogovor oko zajedničkog skrbništva, ali će djeca živjeti s majkom i otac će imati pravo da ih viđa kada se oni to dogovore.

Ipak, Shakira mora da sačeka da se završi školska godina kako bi sa sinovima konačno mogla da odseli u Ameriku što već nestrpljivo čeka mjesecima.

Oglasi

Već je poznato da će ona živjeti u Miamiju gdje je imala stan i prije nego što je upoznala Piquea. Shakira je tu živjela prije odlaska u Barcelonu i odlučila je da se ponovo vrati u taj američki grad, ali ovaj put sa svojim sinovima.

Odlučila je i maksimalno da se posveti svojoj karijeri koju je zbog porodice ostavila po strani, no sada se vraća na scenu.

Također, španski mediji pišu da je plan bio da se oni presele u Miami u junu kada se završi školska godina, ali Shakira pokušava pronaći način da se to desi već u narednim sedmicama i čini se da je jasno zbog čega joj se žuri.

OK Diario objavio je da Shakira ima novog muškarca u svom životu i da se ponovo zaljubila. Njegov identitet je još uvijek tajna, ali ovaj magazin navodi da Shakira ima novu ljubav i da taj čovjek živi upravo u Miamiju.

Zbog toga i nije čudo što Shakira toliko nestrpljivo čeka povratak u taj grad. Navodno, veza s tim muškarcem traje već neko vrijeme, a prvi kontakti uspostavljeni su još prije četiri mjeseca.

Također, OK Diario navodi da nije riječ o Antoniju de la Rui s kojim je ova pjevačica bila u vezi prije nego što je upoznala Piquea 2010. godine na snimanju spota za pjesmu "Waka Waka".

Shakira je uspjela nekako da identitet ovog muškarca sakrije od očiju javnosti, ali odlaskom u Miami gdje će se dosta češće viđat će to biti praktično nemoguće, a mnogi željno iščekuju da saznaju u koga se to popularna pjevačica zaljubila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi