Shakira poslala Piqueu 'nemoralnu' ponudu - Odbijena je!
Foto - Instagram

Čini sve da dođe do djece

Shakira poslala Piqueu 'nemoralnu' ponudu - Odbijena je!

M. Šljivak

Veza zvijezde Barcelone Gerarda Piquea i kolumbijske pjevačice Shakire raspala se nakon 12 godina.

Poznati par upoznao se 2010. godine tokom snimanja spota za pjesmu 'Waka Waka', koja je bila zvanična himna Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi.

Od tog trenutka Shakira i Gerard su postali jedan od najpoznatijih parova. Iz njihove ljubavi rodila su se i dva sina - Sasha i Milan i njihova veza se činila kao idealna.

Međutim, sve je puklo prije nekoliko mjeseci. Shakira je saznala da je Gerard vara i odmah je odlučila da ga ostavi.

Shakira s djecom želi što prije da napusti Barcelonu. Kao novo mjesto boravka odabrala je Miami, ali Pique ne želi da joj prepusti sinove i spreman je pokrenuti sudski spor protiv nje.

Oglasi

Atraktivna 45-godišnja pjevačica pokušava na sve načine da odobrovolji bivšeg da joj prepusti djecu i da mirno počnu novi život u Sjedinjenim Američkim Državama.

Tako je Shakira, tvrde španski mediji, poslala svom bivšem dečku poprilično zanimljivu ponudu, no fudbaler Barcelone ju je odbio.

Shakira je ponudila da potpuno preuzme brigu o djeci i da počnu novi život u Miamiju te da Gerard ne mora plaćati alimentaciju za njihov odgoj.

Također, ponudila mu je mogućnost da pet puta godišnje posjećuje djecu u Miamiju uz sve plaćene troškove odlaska i dolaska.

Ni to nije sve. Ponudila mu je i isplatu 20 posto duga koje Gerard Pique ima državi Španiji na ime poreza, a ta cifra iznosi oko dva i po miliona dolara.

Sve ovo je međutim Pique odbio. On je odlučio da se bori za djecu i želi da sinovi odrastaju uz njega.

Na kraju će po svemu sudeći o starateljstvu odlučivati sud i vidjet ćemo kakva će odluka biti donijeta.

Oglasi