Objavljena najintiminija fotografija Piqueove djevojke do sada, Shakira u šoku

Fotografija se pojavila na internetu

Objavljena najintiminija fotografija Piqueove djevojke do sada, Shakira u šoku

A. Čaušević

Otkako je u javnost izašla vijest o vezi između Clare Chie i Gerarda Piquea, do tada anomnima djevojka je postala jedno od najpoznatijih lica u Španiji. 

Sama Clara je od samog početka vrlo striktno pokazivala svoj stav. Željela je što je duže moguće uživati u svojoj intimi.

Ipak, silni paparazzi, ali i brojni fanovi prije svega njenog dečka joj to nisu omogućili pošto prate njen svaki korak.

Interenteom je počela kružiti fotografija Clare koja je nastala 2020. godine u maju i to u trenutku kada je pandemija koronavirusa bila na svom vrhuncu.

"Osmijeh i pogled super nježne i marljive djevojke! Clara Chia u virtualnoj učionici usred globalne pandemije, maj 2020", navodi se u komentaru.

Clara je odavno davno zatvorila svoje profile društvene mreže, a špekuliše se da je u javnost fotografiju pustio neko od njenih bivših kolega.

Oglasi

Mlada Španjolka nastoji da svoju privatnost drži što je dalje moguće od očiju javnost, a većina aktuelnih fotografija potiču sa profila bivšeg fudbalera Barcelone.

Fotografija Piqueove djevojke od prije tri godine

Upravo iz tog razloga su Clarine fotografije, pogotovo one starije, prava rijetkost. U svakom slučaju, na ovaj ili onaj način, čini se da fanovi pronalaze metode kako da iskopaju detalje iz njene prošlosti.

Inače, Clara ima 23 godine, a sa Piqueom se počela viđati prije 10-ak mjeseca. Te jesenas je bivši fudbaler počeo s njom izlaziti u javnost.

Ranije je bila zaposlena u Piqueovoj kompaniji Kosmos gdje se i upoznala sa proslavljenim fudblaskim asom poslije čega je i počela njihova romansa.

Bivši prvak svijeta i Evrope sa Španijom je prethodu deceniju bio u vezi sa Shakirom koja mu je rodila i dvoje djece. Kolumbijskoj pjevačici je prekid pao jako teško zbog čega konstantno baca otrovne strijelice prema svom bivšem partneru.

Oglasi