Shakira ih mijenja kao čarape: Prije trke Tom Cruise, a poslije vozač Formule 1, prišla mu je sama

Kolumbijska pjevačica nema mira

Shakira ih mijenja kao čarape: Prije trke Tom Cruise, a poslije vozač Formule 1, prišla mu je sama

A. Čaušević

Shakira je izgleda jako aktivna u potrazi za novim partnerom nakon što je definitivno 12-godišnju romansu sa Gerardom Piqueom ostavila iza sebe. Za vikend je bila u akciji tokom utrke Formule 1 u Miamiju.

Poznata kolumbijska pjevačica već neko vrijeme živi u Miamiju zajedno sa svojim sinovima Sashom i Milanom nakon što je odselila iz Barcelone te stavila tačku na i u vezi sa Piqueom.

Shakira je u nedjelju bila jedna od glavnih atrakcija na uličnoj stazi u Miamiju, a prije same utrke uhvaćena je u ugodnom razgovoru za zvijedom Hollywooda Tomom Cruiseom.

Njihov razgovor je odmah postao viralan i podigao je određenu prašinu, međutim još atraktivniji medijima je bio potez Shakira nekon utrke.

Naime, kolumbijska pjevačica je snimljena kako večera sa Lewisom Hamiltonom, najpopularnijim i najsupješnijim vozačem Formule 1.

Oglasi

Shakira je bila ta koja je prišla za Hamiltonov stol u luksuznom restoranu što su sve zabilježili i njihovi fanovi koji su ovo druženje protumačili kao mogući izlazak.

U njihovom društvu je bilo još osoba pa se ne može reći da se radi o privatnom druženju, međutim možda je sve uvod za ono što se može desiti u narednom periodu.

Raskid sa Piqueom je itekako bio težak za 46-godišnjakinju, vodila je veliku bitku sa bivšim oko starateljstva sa djecom, dok je i emotivno patila.

Zbog svega kroz šta je prošla i sa čime se suočila Shakira je dobila prestižnu nagradu "Žena godine" po izboru Billboard magazina.

"Nije toliko bitno da li ti je neko vjeran ili ne, ono što je stvarno važno je da li ostaješ vjeran sebi", poručila je Shakira nakon prijema nagrade.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CrRVyyUvnQZ/?hl=en[/instagram]

Inače, 38-godišnji Hamilton je već duže vremena bez partnerice. Špekuliše se da je u vezi sa brazilskom manekenkom Julianom Nalu (24), međutim njihova romansa nije zvanično potvrđena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi