Gerard Pique progovorio o 'pesnicama u Miamiju' - "Nije više tako prijateljski, ali smo normalni"
Cijeli svijet priča o fizičkom obračunu između Tonina Mebaraka i Gerarda Piquea, ali bivši fudbaler odbacuje te navode (Foto: Screenshot)

Odbačeni navodi o sukobu

Gerard Pique progovorio o 'pesnicama u Miamiju' - "Nije više tako prijateljski, ali smo normalni"

M. Šljivak

Gerard Pique prošle je sedmice boravio u Sjedinjenim Američkim Državama gdje imao organizovan susret sa sinovima Milanom i Sashom koji žive u Miamiju s njegovom nekadašnjom suprugom Shakirom. Susret nije prošao dobro i navodno je nakon svađe s pjevačicom došlo i do fizičkog sukoba između Piquea i Tonina Mebaraka, brata kolumbijske zvijezde.

Gerard Pique i Shakira ne prestaju puniti medijske naslovnice iako već mjesecima nisu skupa. Nakon brojnih javnih prozivki sreli su se oči u oči i nije moglo bez problema.

Tokom boravka bivšeg fudbalera u Miamiju, gdje je došao posjetiti sinove, Shakira je ušla u svađu s njim, da bi se u sve umiješao njen brat Tonino Mebarak i došlo je do fizičkog sukoba.

Novinarka Veronica Bastos otkrila je detalje u TV emisiji na Telemundo. Istakla je kako je bilo veoma žestoko.

"Shakira je imala žestoku svađu s njenim bivšim i pretvorilo se u fizički obračun kada se pojavio njen brat Tonino, koji se potukao s Piqueom, pokušavajući zaštiti sestru", govori Veronica Bastos i dodaje.

"Policija je morala reagovati i zaustaviti obračun. Treba napomenuti da ne postoji policijski izvještaj. Niko nije podnio prijavu", istakla je novinarka Telemunda.

Oglasi

Španski mediji su nakon ove vijesti tražili odgovor od Piquea. Imali su samo jedno pitanje: Je li zaista došlo do fizičkog obračuna sa Shakirinim bratom?

Novinarka Paloma Barrientos je kontaktirala Piquea i njegove saradnike. Odgovor je bio pravi politički, no tvrdi da obračuna nije bilo.

"Porekao je da je bilo ikakvog fizičkog sukoba, ali ističe kako okruženje nije prijateljsko kao ranije", tvrdi Barrientos i nastavlja:

"Pique uvjerava kako se svi pored djece trude da budu 'normalni'. Svi su jako ljubazni jer su djeca tu, a klinci će ubrzo doći u Barcelonu na mjesec i po, prema dogovoru kojeg su prethodno Shakira i on napravili".

Također, Pepe del Real tvrdi kako su zapravo odnosi između navodnih učesnika fizičkog obračuna jako dobri i da je uvjeren da niko nikog nije udario.

"Pique i Tonino konstantno razgovaraju. Možda postoje određena neslaganja, ali se riješe na miran način i niko ne poseže za udarcima. Više razgovara s njenim bratom nego sa Shakirom", tvrdi on.

Priča oko Piquea i Shakire zaista je mnogo. Vjerovatno će ih biti još dosta u narednim godinama jer jednostavno su previše poznati da se o njima ne bi pričalo.

Oglasi