Nestao je osmijeh sa lijepog lica: Objavljene fotografije shrvane Shakire, kao da nije ista žena

Paparazzi je ulovili dok se vozila kući

Nestao je osmijeh sa lijepog lica: Objavljene fotografije shrvane Shakire, kao da nije ista žena

E. Škorić

Shakira (45) i Gerard Pique (35) već dvadesetak dana nisu zajedno.

Iza njih je nepunih 12 godina veze, ali Kolumbijka nije mogla da trpi da je stoper Barcelone vara sa drugom i mnogo mlađom djevojkom, pa je odmah zatražila raskid, bez obzira što imaju dvoje djece.

Pique je nedavno snimljen u društvu jedne mlade djevojke u Stockholmu na jednoj zabavi, a za nju se smatra da je nova izabranica bivšeg reprezentativca Španije.

Čini se da je njemu sve ovo mnogo lakše za podnijeti, pošto su paparazzi jutros uhvatili Shakiru koja izgleda potpuno shrvano dok se automobilom vozi kući.

Slike prikazuju jako tužnu i zamišljenu pop pjevačicu, a to su ujedno njene prve slike u javnosti nakon što je došlo do raskida sa Piqueom.

Podsjetimo da je dan ranije osvanulo nekoliko poruka napisanim sprejom ispred njene kuće. Nepoznati muškarac joj je napisao da je voli i da dolazi po nju te da je spreman da je oženi.

Oglasi

Ona je sve to prijavila policiji, brine za svoju sigurnost, a u međuvremenu planira da putuje u Miami i da tamo nastavi svoj život.

Top Komentari

user1654896791
Ne kontam sta je vidjela u njemu.Uvijak sam znao da je glup ko qurac
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi