Shakirin susret s majkom Piquea tekao dobro, a onda joj je bivša svekrva slomila srce

Već je priznala Claru

Shakirin susret s majkom Piquea tekao dobro, a onda joj je bivša svekrva slomila srce

E. Ganibegović

U junu ove godine Shakira i Gerard Pique objavili su raskid veze duge 12 godina koja je za plod dala dva dječaka, Milana i Sashu.

Defanzivac Barcelone ima novu vezu s Clarom Chia Marti, koju je upoznao već sa svoje dvoje djece.

U međuvremenu su se nekoliko puta sastali advokati njih dvoje, a sada se Shakira ohrabrila i sastala s Piqueovom majkom Montserrat Bernabeu.

Kako prenosi španska Marca, ispričala je Shakiri o čemu je razgovarala s igračem Barcelone. Tako je Piqueu poručila da čini grešku što prekida sa Shakirom, pogotovo jer njih dvoje imaju dvoje djece.

Spomenuti izvor tvrdi da je rasprava između Shakire i njene bivše svekrve bila prijateljska, no malo je zategnuta postala na kraju, nakon što su se njih dvije zagrlile.

To je zato što se Shakira požalila da ju je Pique prebrzo upoznao sa svojom porodicom i djecom. Pique je u augustu porodici predstavio Claru Chiju Marti.

Kao odgovor, Montserrat Bernabeu rekla joj je da se Clara Chia čini kao pristojna i privržena djevojka, što je Shakiru još više dotuklo i slomilo joj srce.

Podsjetimo, prije nekoliko dana novinar Jordi Martin objavio je fotografiju s jednog zajendičkog druženja Piquea, Clare i Gerardovo dvoje djece.

"To je kuća u kojoj smo mnogo puta vidjeli Shakiru s Piqueom, ali sada Clara uživa u njoj i sretna je sa svojim fudbalerom i njegovom djecom", napisao je spomenuti novinar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi