Shakira za Valentinovo poručila da je "spremna ubiti bivšeg", Pique i Clara brutalno uzvratili

Rat i dalje traje

Shakira za Valentinovo poručila da je "spremna ubiti bivšeg", Pique i Clara brutalno uzvratili

E. Čaušević

Provokacije između Gerarda Piquea i njegove bivše partnerice Shakire još uvijek traju iako su oni još prošlog ljeta saopštili da više nisu zajedno. Shakira očito ne može da Piqueu oprosti prevaru, a nakon pjesme koju mu je posvetila objavila je i bizarni video prije nekoliko dana.

Shakira je ljetos potvrdila da ona i Pique više nisu zajedno jer je saznala da ju je varao sa 23-godišnjom studenticom Clarom Marti s kojom je dojučerašnji fudbaler Barcelone trenutno u sretnoj vezi.

Ona je saznala da je njihova afera trajala mjesecima i odlučila je da prekine s Piqueom, te je dobila zvanično i skrbništvo nad njihovim sinovima Milanom i Sashom.

Međutim, jasno je da Shakira ne može nikako da oprosti Piqueu što ju je varao i ponizio na takav način, te su počeli da se prepucavaju preko društvenih mreža što sigurno najmanje u prilog ide njihovoj djeci koja sve to prate.

Shakira je prvo objavila pjesmu koju je posvetila Piqueu i njegovoj djevojci, a on ju je javno ismijavao zbog toga. Ipak, otišla je korak dalja i bizrani video koji je objavila prije nekoliko dana mnoge je zabrinuo.

Popularna pjevačica video je objavila na TikToku obučena u crno kako s metlom čisti kuhinju, a u pozadini je svirala pjesma "Kill Bill" sa stihovima kako je ona iz osvete spremna da ubije bivšeg dečka.

Oglasi

Shakira je to objavila za Valentinovo, ali su se mnogi zabrinuli za nju i poručili da je prešla svaku granicu i da je jasno da joj treba pomoć.

Ipak, Pique i Clara nisu ostali imuni na video koji je Shakira objavila prije nekoliko dana i španski mediji prenose da su joj odlučili uzvratiti na način koji će nju sigurno najviše da boli.

Naime, Pique i njegova djevojka bili su na utakmici Andorre i Badalone i iz svečane lože su pratili meč, a naravno znali su da će biti sigurno u centru pažnje fotoreportera na toj utakmci.

Neprestano su razmjenjivali nježnosti i ljubili se i pozirali fotoreporterima, a očekivano te fotografije su brzo postale glavna tema u Španiji jer mnogi vjeruju da je to bio njihov čin osvete za video koji je Shakira objavila nekoliko dana prije.

Ova sapunica između Shakire i Piquea traje već mjesecima, a čini se da se tome nažalost ne bliži kraj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi