Poznat i povod: Pique posjetio Shakirinu kuću prvi put nakon rastanka

Ignorisao je novinare

Poznat i povod: Pique posjetio Shakirinu kuću prvi put nakon rastanka

E. Ganibegović

Fudbaler Barcelone Gerard Pique i kolumbijska pjevačica Shakira rastali su se u junu mjesecu nakon 12 godina veze. Mnogo bure se diglo oko jednog od najpoznazijih (bivših) parova svijeta, a sada je Pique po prvi put ponovo viđen u njenoj kući.

Dok Gerard Pique i Shakira nastavljaju s razvodnom parnicom i bore se za skrbništvo nad djecom Milanom i Sashom, stoper Barcelone posjetio je Kolumbijkinu kuću nedugo nakon izlaska pjesme 'Monotonía', pjevačičine nove pjesme u kojoj govori o kraju njihove veze s nekoliko izravnih poruka posvećenih Gerardu. 

Tijekom Piqueove posjete njihovom domu, pjevačica je bila s njihovom djecom. Igrač je stigao svojim Porscheom, pokušavajući izbjeći novinare koji su stajali na ulazu u kuću, kako bi pokupio svoju djecu.

Gerard Pique na sve je načine pokušao izbjeći novinare i ušao je kroz garažu kuće svojih roditelja, pored glavne kuće i gostinjske kuće, u kojoj živi Shakirina porodica.

Fudbaler nije želio davati nikakve komentare, a posjet je bio ograničen samo na djecu.

Treba napomenuti da je ovo prvi put od njihovog rastanka da se pojavio u kući koja je bila njegov dom tijekom njegove veze sa Shakirom.

Gerard je bio u kući samo 10 minuta i otišao je bez da riječ uputi novinarima koji su bili okupljeni na licu mjesta, prenosi Marca.

Kada je Pique u pitanju, najbolje mu ne ide ni na profesionalnom planu s obzirom na to da Barcelona planira da ga se riješi što je prije moguće.

Predsjednik kluba Joan Laporta nedavno je rekao da je, s ekonomske strane, glavni cilj Barcelona smanjiti iznos koji izdvajaju na plate igrača, a prvi na listi za odlazak je Gerard Pique koji ima veliku platu, a ne igra mnogo. 

Top Komentari

Klicko
@Mostarac94 vidi brat piketa došao,umočio i otišo curi :)))) Pa gdje si ti čitav dan danas?Wtf??
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi