Clara dala otkaz u Piqueovoj firmi, a on je onda preko djece Shakiri saopštio najgoru moguću vijest

Tek su zajedno nekoliko mjeseci, a već to planiraju

Clara dala otkaz u Piqueovoj firmi, a on je onda preko djece Shakiri saopštio najgoru moguću vijest

E. Čaušević

Gerard Pique našao se prije nekoliko mjeseci u centru skandala nakon što je objavljeno da on i Shakira više nisu zajedno, te da je njihova ljubavna veza pukla jer je defanzivac Barcelone prevario poznatu pjevačicu s kojom je bio čak 12 godina u vezi s djevojkom koja radi u njegovoj firmi Kosmos i znatno je mlađa od njega.

Shakira je prije nekoliko mjeseci potvrdila da ona i Pique više nisu zajedno što je samo dodatno potvrdilo špekulacije španskih medija o nevjeri defanzivca Barcelone koji je tako srušio sve ono što je gradio godinama s poznatom pjevačicom.

Pique i Shakira imaju zajedno dvoje djece i važili su za jedan od najuspješnijih parova na sceni, a mnogi su bili šokirani kada je objavljeno da se nakon 12 godina njihova ljubavna priča završila zbog prevare.

Shakira je otkrila da ju Pique vara s drugom djevojkom, a kasnije je objavljeno da je riječ od 23-godišnjoj djevojci koja se zove Clara Chia Marti, te ona inače radi u firmi koju je osnovao igrač Barcelone prije nekoliko godina.

Oni su se upoznali u njegovoj firmi i počeli ljubavnu romansu, a nakon što je Shakira potvrdila prekid ubrzo je Pique počeo javno da izlazi s Clarom, te ju je čak upoznao sa svojim sinovima.

Ova 23-godišnjakinja se odjednom našla u centru pažnje španske javnosti i fotografi je već mjesecima prate u stopu što joj očito smeta i više ne može to da podnese.

Mediji u Španiji pišu da je Clara odlučila da napusti Piqueovu firmu jer više ne može da trpi sav taj pritisak i osude kolega na poslu zbog toga što je počela aferu sa šefom firme u kojoj radi, a mnogi su je okrivili i da je rasturila njegovu porodicu iako je čini se tu njena krivica najmanja.

Međutim, to neće promijeniti njenu ljubavnu vezu s Piqueom i čak se špekuliše da bi oni uskoro mogli zajedno da žive što je Pique već saopštio svojim sinovima.

No, ono što je dodatno uzdrmalo Shakiru jesu informacije o tome da je Pique svojim sinovima navodno rekao da želi da ima još jedno dijete, te da on i Clara ozbiljno razmišljaju o prinovi iako su tek nekoliko mjeseci zajedno.

Shakira i Pique su trenutno na sudu zbog podjele imovine, ali i zbog starateljstva oko djece. Glavni problem je što Shakira sa sinovima želi da ide da živi u Americi, dok je Pique izričito protiv toga, te želi da ostanu u Barceloni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi