Najpoznatija sponzoruša uhvatila i legendarnog Shaqa, a od kamera se ništa ne može sakriti

Britanny provela noć sa O'Nealom

Najpoznatija sponzoruša uhvatila i legendarnog Shaqa, a od kamera se ništa ne može sakriti

Midhat Šljivak

Legendarni NBA centar Shaquille O'Neal (51) uhvaćen je u društvu fitness modela i poznate sponzoruše Britanny Renner (31). Paparazzi su 216 centimetara visokog košarkaša i 20 godina mlađu Britanny uhvatili u noćnom izlasku u Los Angelesu.

Shaquille O'Neal jedan je od najpoznatijih košarkaša svih vremena. Čuveni centar je na parketu bio moćna i nezaustavljiva zvijer, a van njega je poznat kao izuzetan čovjek koji voli svima pomoći.

Naravno, kao i sve zvijezde Shaq je slab na žene. Imao je brojne veze tokom karijere, a bio je devet godina u braku sa Shauni s kojom ima četvero djece, dok iz ostalih veza ima još dvoje djece.

U proteklom periodu O'Neal se povezivao s brojnim ženama, ali niko nije očekivao da će ga vidjeti u društvu jedne od najpoznatijih sponzoruša, fitness instruktorke Britanny Renner.

Ova 31-godišnjakinja je sa Shaqom završila na večeri u Los Angelesu. Kamere su ih snimile prilikom izlaska, a Britanny osmijeh nije silazio s lica.

Oglasi

Shaq je vjerovatno dobro upoznat ko je odva djevojka i šta predstavlja među poznatima, ali čim je izašao s njom, to je znak da mu je apsolutno svejedno.

Kroz njen krevet prošli su brojni poznati sportisti: Ne kajem se i ne stidim zbog toga

Brittany Renner tvrdi da je nije stid što je u prošlosti spavala s brojnim poznatim sportistima i velikim zvijezdama.

Ona u svojoj rubrici osoba s kojim je bila ima zabilježena imena NBA košarkaša Bena Simmonsa, Jamesa Hardena i PJ Washingtona, a s posljednjim ima i dijete.

Oglasi

Pored njih ranije je u ljubavnim odnosima bila s nekadašnjom NFL zvijezdom Colinom Kaepernickom, muzičarem Drakeom i mnogim drugim.

Zbog toga se ne kaje i to je jasno poručila svima koji je kritikuju i koji je nazivaju sponzorušom.

"Pričate o prošlosti za koju smatrate da bih se je trebala stidjeti? Nije mi nimalo žao zbog toga", jasno je poručila Brittany Renner.

Ona je nedavno imala žestoke prepirke s NBA košarkašem PJ Washingtonom. Javno je govorila kako je lagano uzeti novac poznatim sportistima.

"Sa sportistima se najteže nositi. Niko od njih ne želi koristiti kondome i ako želite sve dobro naplatiti, izađite sa sportistom. Nevjerovatno su glupi", poručila je ona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti