Shaq se hvalio kako je odveo u krevet poznate dame pa se zatim izvinjavao
Foto - EPA

Samo se šalio

Shaq se hvalio kako je odveo u krevet poznate dame pa se zatim izvinjavao

Midhat Šljivak

Čuveni košarkaš Shaquille O'Neal poznat je kao izuzetan čovjek, ali i komičar.

Legendarni NBA centar često je u centru pažnje svjetskih medija usprkos činjenici da je karijeru davno završio, a uglavnom je to zbog šala koje izvodi tokom prijenosa NBA utakmica.

Shaq je u prošlosti znao i pretjerati sa šalom. Tako je u jednoj emisiji saopštio kako je spavao s nekoliko poznatih dama, pa je tako spomenuo Cindy Crawford, Venus Williams, te pokojnu pjevačicu Aaliyah.

To su očigledno bile samo puste želje slavnog košarkaša. Jasno je to bilo iz njihovih izjava.

"Kategorično odbacujem da sam ikad imala odnose sa Shaquilleom O'Nealom. Čak ga i ne poznajem. Jednom sam ga srela na utakmici LA Lakersa. Ako je njegova izjava bila šala, jako je loša. Uvrijeđena sam", rekla je Venus Williams za ESPN.

Oglasi

Ubrzo se oglasila i Cindy Crawford. Legendarna manekenka također nije imala ništa sa Shaqom, pa se on ubrzo izvinio.

"Oni koji me poznaju znaju da sam šaljivdžija. Izgleda da to one nisu shvatile tako. Izvinjavam se", rekao je Shaq i dodao je:

"Žao mi je Venus, žao mi je Cindy, žao mi je Aaliyah. Žao mi je što sam vam povrijedio osjećaje i zaista se izvinjavam", rekao je Shaq.

O'Neal je tokom košarkaške karijere povezivan s brojnim ženama. U braku sa Shauni je proveo devet godina (2002-2011) i ima šestero djece.

Shaq je jedan od najboljih centara svih vremena. Godinama je bio dominantan pod koševima, a karijeru je okončao s četiri prstena NBA prvaka i prosjekom od 24 poena po meču.