Sharapova obradovala fanove: Fotografija sa kupanja za kraj ljeta

Ruska teniserka

Sharapova obradovala fanove: Fotografija sa kupanja za kraj ljeta

Ruska teniserka Maria Sharapova odlučila jke da počasti fanove na društvenim mrežama još jednom fotografijom sa kupanja.

Popularnoj teniserki u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje na teniskim terenima, ali to je ne spriječava da uživa u slobodno vrijeme.

Jedan od slobodnih dana odlučila je da provede u Californiji gdje polako prolazi ljeto, a Sharapova koristi posljednje dane i, kako sama kaže, ne želi reći 'zbogom' ljetu.

Ona je fotografiju s kupanja podijelila sa pratiteljima na Instagramu te je vrlo brzo prikupila mnogo lajkova i pozitivnih komentara.

Inače, svemu dodajmo da je lijepa ruska teniserka odlučila nešto ranije završiti ovu sezonu zbog povrede ramena.

View this post on Instagram

Cali doesn’t want to say goodbye to summer ☀️

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi