Čuveni fudbaler osuđen za silovanje djevojke: Penis u njenim ustima ne znači seks
Foto - EPA

Robinho se ponovo brani u decembru

Čuveni fudbaler osuđen za silovanje djevojke: Penis u njenim ustima ne znači seks

M. Šljivak
Teme:

Italijanski sud je u novembru 2017. godine osudio poznatog brazilskog fudbalera i grupu prijatelja na devet godina zatvora zbog silovanja djevojke.

Djevojka albanskog porijekla podnijela je protiv Robinha i još nekoliko osoba tužbu za silovanje koje se navodno desilo u jednom noćnom klubu u Milanu 2013. godine.

Robinho je ispitan godinu dana kasnije. Priznao je brazilski fudbaler kako je imao odnose sa djevojkom, ali tvrdi da je to bio oralni seks na koji je djevojka pristala i da niko drugi nije bio umiješan.

Policija je potom presrela razgovore Robinha sa prijateljima. On u tom razgovoru zaista tvrdi da je bilo samo oralnog seksa, ali da je uvjeren kako je jedan od prisutnih imao odnose sa njom.

"Ti momci koji su bili su u problemu. Ja je nisam dotakao. Vidio sam (spominje ime) i ostale kako su je je*ali. Njihov je to problem, moj nije. Njih petorica su bili tu", rekao je Robinho i nakon što mu jedan od prijatelja govori da je vidio kako joj je stavljao penis u usta, Robinho odgovara:

"To ne znači da sam imao seks sa njom."

Djevojka je te noći bila potpuno pijana. Ipak, tvrdi da se svega sjeća i novo suđenje za ovaj slučaj zakazano je za decembar.

Top Komentari

Asprilla
Kako je vrijeme došlo, ne smiješ više ni svoju kitu u tuđa usta stavit.
19 2
gogs
Legitimno je pohranio svoj penis u njena usta, sta je sporno?
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.