Siniša Mihajlović rasplakao kćerke učešćem u reality programu

Poslao im poruku podrške

Siniša Mihajlović rasplakao kćerke učešćem u reality programu

Prelijepe kćerke Siniše Mihajlovića učestvuju u reality televizijsko programu u Italji, a za danas im je organizator pripremio iznenađenje.

Siniša Mihalović do sada nije želio da se uključuje, ali je ipak pristao i izgovorenim riječima rasplakao je svoje kćerke.

Naime, Virdžinija i Viktorija, učestvuju u televizijskom šou nazivom ‘Ostrvo poznatih’ a njihov otac danas im se javio putem video poruke i pozdravio ih na italijanskom i na maternjem jeziku.

"Djevojke, tata vas mnogo voli", rekao je Mihajlović, a potom to preveo Italijanima.

Nije ni organizator budala, znaju kako će dodatno povećati gledanost, samo je potrebno privoliti nekadašnju zvijezdu Serije A, danas trenera i eto ga.

Inače, Viktorija i Virdžinija u januru su ušle u reality, pa iako im prema vlastiom priznanju teško pada odvojenost od kuće, Viktorija Mihajlović istakla je da su ona i njena sestra sretne što imaju priliku da se suoče sa novim izazovom.

"Virdžinija i ja smo srećne što ćemo se suočiti sa ovim novim životnim iskustvom. Nadamo se da vas nećemo razočarati. To je teško iskustvo koje zahtijeva mnogo snage i truda, ali mi smo spremne za ovaj izazov - poručila je prošlog mjeseca Viktorija.

Top Komentari

dobojan90
Hoce srpkinje da se karaju!!!
0 0
Ibro
Ma ko ih ebe
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi