Mihajlovićeva udovica (52) izgleda nestvarno godinu nakon muževe smrti: "Osjetila sam ga..."

Otvorila dušu za italijanske medije

Mihajlovićeva udovica (52) izgleda nestvarno godinu nakon muževe smrti: "Osjetila sam ga..."

Admin Čaušević

Arianna Rapaccioni udovica je Siniše Mihajlovića koji je preminuo sa samo 53 godine, 16. decembra 2022. godine. Par je bio zajedno 27 godina i imaju petero djece. 

U intervjuu za Corriere della Sera Mihajlovićeva supruga osvrnula se na proteklih 12 mjeseci. Intenzivna, duboka priča, sastavljena od sjećanja i iznad osjećaja prema bivšem srbijanskom reprezentativcu.

"Sinišina prisutnost u kući uvijek je bila jaka, čak i kad ga više nije bilo, tek u zadnjih mjesec dana postala sam svjesna činjenice da moj suprug više nije tu", kazala je ova 51-godišnjakinja koja i dalje fizički izgleda neprikosnoveno.

"Više mi ništa nije bilo jasno, bio sam u Rimu, gdje sam se smjestila kad su djeca krenula u srednju školu, i imala sam osjećaj da je Siniša još živ i da je u Bologni i trenira ekipu"

"Osjećala sam njegovu fizičku prisutnost u kući i gotovo da mi nije nedostajao", dodala je plavokosa Italijanka.

Oglasi

I bez obzira na preranu smrt svog partnera nije se dala pokolebati, zadržala je fantastičan izgled te mnoge njene vršnjakinje mogu samo da joj zavide.

Nakon godinu šutnje ispričala je Arianna kako se osjećala u danima nakon što je preminuo čuveni srbijanski fudbaler.

"U trenutku kad je preminuo, bila sam u takvom šoku da sam se svima nasmiješila. Možda, jer gubitak muža bio je moj prvi gubitak. Nakon toga, mjesecima sam imala osjećaje zbog kojih sam se pitala jesam li luda".

"Osjetila sam ruke na svojim rukama, ruke koje su obuhvatile moje. I, jedne noći, osjetila sam da je legao pored mene u krevet, osjetila sam kako madrac tone na s jedne strane, tada sam počeo razgovarati s drugim ljudima koji su pretrpjeli gubitak i otkrila sam da nisam luda, već da ta iskustva pripadaju mnogima."

Mihajlovićev posljednji trenerski posao je bio u Bologni gdje je dobio otkaz u septembru 2022. godine. Nekoliko mjeseci kasnije je preminuo. Ispunjena mu je posljednja želja tako da se cijela njegova porodica okupila nekoliko dana prije smrti.

Arianna i Siniša su dobili petero djece u skoro tri decenije veze. Dvije kćerke, Viktoriju i Virginiju te sinove Miroslava, Dušana i Nicholasa.

Top Komentari

Hanibal
Nije mi jasno da se toliko pise u BiH o covjeku (igracu) koji je na utakmicama ispod dresa nosao majice najvecih zlocinaca s kraja 20. stoljeca. Niti taj tip niti njegova hudovica zasluzuju paznju objektivnih medija u BiH.
6 0
BAJSJECAR1977
Jel traži novog?!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi