Sjećate li se Larrise Riquelme? Nissu Cauti je skida sa trona

Navija za Peru

Sjećate li se Larrise Riquelme? Nissu Cauti je skida sa trona

O. Lekić

Prije nekoliko dana počelo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a osim na nogometnim terenima kao i uvijek zanimljivo je i na tribinama.

Na tribinama za nacionalne timove navijaju i mnogobrojne ljepotice koje tako pokušavaju i doći do svojih pet minuta slave.

Jedna od tih je i peruanska starleta Nissu Cauti koja je postala poznata 2015. godine tokom Copa Americe.

Nissu će se pojaviti i u Rusiji, a pažnju javnosti privlači tako što nakon svake pobjede Perua na tribinama skida grudnjak.

Da li će peruanska starleta nadmašiti Paragvajku Larissu Riquelme koja se proslavila 2010. godine tokom Svjetskom prvenstva u Južnoafričkoj Republici ostaje nam da vidimo.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Trebal viza Bosancima za Peru?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi