"Skinuo mi je povez s očiju, a onda smo se seksali po cijeloj dvorani u kojoj Bullsi treniraju"

Rodman "iznenadio" Carmen Electru

"Skinuo mi je povez s očiju, a onda smo se seksali po cijeloj dvorani u kojoj Bullsi treniraju"

E. Čaušević

Američka starleta Carmen Electra našla se u centru pažnje nakon što su objavljene nove epizode dokumentarca o Michaelu Jordanu "Posljednji ples".

Dokumentarni film se bazira na Michaelu Jordanu i sjajnoj generaciji Chicago Bullsa koja je dominirala u NBA ligi 90-tih. Član tadašnjeg tima bio je i kontroverzni Dennis Rodman koji važi za jednog od najboljih odbrambenih igrača svih vremena.

No, Rodman je poznato i po raznim skandalima koje je pravio van košarkaškog parketa. U sezoni 1997/98. on je bio u vezi sa zanosnom Carmel Electrom s kojom je imao buran odnos.

U dokumentarcu se priča o tome kako je Rodman u jeku sezone otišao na odmor u Las Vegas, a od Bullsa je dobio dozvolu da odsustvuje s treninga 48 sati. No, on se i nakon toga nije pojavljivao u dvorani nakon čega je Michael Jordan otišao po njega i vratio ga na trening.

Carmen Electra je potvrdila da je tog dana Jordan pokucao na vrata njihove sobe, te da se ona krila iza kauča jer nije željela da je on vidi. U intervjuu za LA Time ona je otkrila još jednu zanimljivu priču iz vremena dok se zabavljala s Rodmanom.

"Jednog dana Bullsi su dobili slobodan dan. Dennis je došao i rekao da ima iznenađenje za mene. Stavio mi je povez oko očiju i na njegovom motoru smo se vozili neko vrijeme. Kada mi je skinuo povez shvatila sam da smo u dvorani u kojoj Bullsi treniraju. Bili smo kao djeca u radnji sa slatkišima. Seksali smo se po cijeloj dvorani, teretani, svlačionici, dobi za terapiju i naravno na terenu", izjavila je Carmen Electra.

Top Komentari

Benjamingst
I ovo sportska vijest?
3 2
GigantMostarski
Mora da si bila mlada i naivna..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije