Slavni golman poslao emotivnu poruku na godišnjicu smrti petogodišnjeg sina

Canizares se teško miri s gubitkom djeteta

Slavni golman poslao emotivnu poruku na godišnjicu smrti petogodišnjeg sina

E. Škorić

Dugogodišnji golman španske reprezentacije i ekipe Valencije Santiago Canizares proživljava težak životni period.

Prije godinu dana legendarnom golmanu je preminuo petogodišnji sin Santi koji je u prisustvu prijatelja i rodbine sahranjen u Valenciji.

Njegov sin je preminuo zbog tumora na mozgu, a bio je jedno od četvoro djece u braku Canizaersa i supruge Mayte Garcio, s kojom je 10 godina u braku.

"Prije godinu dana otišao si u potrazi za rajem koji zaslužuješ. Tvoj osmijeh nas prati svaki dan. Tvoje nasljeđe je neprocjenjivo i učinilo nas je mnogo boljim. Hvala ti, sine moj", napisao je Canizares godinu dana nakon velike tragedije koju je proživio.

"Santi je dijete koje bi svaka majka htjela imati, bio je anđeo, nikada nije izgubio osmijeh", rekla je Canizaresova supruga Mayte.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi