Sloboda prihvatila challenge, Ivetić glumio "malog pauka"
U svlačionici Slobode sjajna atmosfera, a to je dokazano i danas prihvaćenim challengeom "Da sam pauk"

Tuzlaci prate trendove na internetu

Sloboda prihvatila challenge, Ivetić glumio "malog pauka"

E. Škorić

Društvenim mrežama se širi challenge na staru pjesmu Ere Ojdanića “Da sam pauk” iz 2003. godine.

Sve je počelo u kafani na granici Srbije i Hrvatske, potom su challenge prihvatili mnogi i ubrzo je "mali pauk" postao popularan ina internetu.

Ovaj izazov se proširio među druge kafane, školske klupe, poslovne prostore i brojna slavlja, a sada se to može vidjeti na nekim sportskim događajima.

Danas su svoju verziju napravili i igrači FK Sloboda na Tušnju, na treningu u sklopu priprema za gostovanje Čeliku u Zenicl.

U ulozi malog pauka bio je iskusni bek Perica Ivetić, a ovime se samo potvrdilo da među igračima Slobode vlada drugarstvo i sjajna atmosfera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

redbull
ljakse
2 4
Analiticar
Ovaj portal bi za klik i karadzica i mladica stavili na naslovnicu.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi