Snimio reklamu sa Džekom, pa napravio 'novi dres' Nigerije koji budi ružne uspomene

Nije bio ofsajd!

Snimio reklamu sa Džekom, pa napravio 'novi dres' Nigerije koji budi ružne uspomene

Haris Dubica, momak koji je prije nekoliko sedmica snimio reklamu sa kapitenom bh. reprezentacije Edinom Džekom, jučer je nasmijao bh. javnost nakon što je prezentovao 'novi dres' Nigerije.

Nigerijci su pred Mundijal naprosto poludijeli za gostujućom garniturom dresova koja im se baš svidjela te su se stvorili redove ispred prodajnih mjesta kako bi svi tokom Svjetskog prvenstva baš u tom dresu podržali svoju reprezentaciju.

Ne znamo je li Dubica čekao u tim redovima, ali je jasno da se i on nekako dokopao istog, pa je odlučio da pozadinu malo promijeni i podsjeti nas na ružne uspomene.

Njegov igrač Nigerije se zove 'Nije bio ofsajd' i nosi broj 21. Naravno, Dubica je htio aludirati na nikad zaboravljeni i prežaljeni trenutak na Mundijalu u Brazilu prije četiri godine kada je Edin Džeko postigao gol čist kao suza protiv Nigerije, ali je isti poništen zbog navodnog ofsajda.

Bilo kako bilo, moramo mu odati priznanje za kreativnost.

#nijebioofsajd #21minut moj izbor 😁👌#nigerija

A post shared by Haris Dubica (@harisdubica) on

Top Komentari

zaboti janos
Raketa7-Opalim te s guza rece Dubica
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti