Šokirao Brazil: Ronaldinho ženi dvije djevojke isti dan

Već mjesecima žive zajedno

Šokirao Brazil: Ronaldinho ženi dvije djevojke isti dan

Midhat Šljivak

Legenda brazilskog fudbala Ronaldinho (38) nalazi se u centru pažnje medija u ovoj zemlji.

On prema informacijama iz Brazila, planira oženiti dvije djevojke, Priscillu Coelho i Beatriz Souza sa kojima živi od decembra u skladnoj zajednici.

Ronaldinho je sa Beatriz počeo izlaziti 2016. godine, dok je Priscillu upoznao nekoliko godina ranije. Već nekoliko mjeseci živi sa obje u svojoj pet miliona funti vrijednoj vili u Rio de Janeiru, a među budućim mladenkama nema nikakve zavisti.

Obje imaju stalni džeparac od legendarnog fudbalera, kupuje im uvijek iste poklone, a obje ih je zaprosio u januaru prošle godine. Sada se sprema neslužbena ceremonija vjenčanja u Riju na kojoj neće biti njegove sestre Diesi.

Ona je protiv poligamijskog života svog brata, ali većina prijatelja nema ništa protiv i odlučili su Ronaldinha počastiti prisustvom. 

Bigamija je u Brazilu zabranjena, pa tako Ronaldinho ne može službeno oženiti obje djevojke, a ako bi to nekako i uspio, čekala bi ga kazna zatvora od šest godina.

Ronaldinho na društvenim mrežama sa ponosom pokazuje obje djevojke koje očigledno uživaju u slavi i bogatstvu koje je legendarni fudbaler stekao.

Top Komentari

Benjamingst
Pametan covjek...., one ga vole sto ima $$$$$ on njiha puni sto su dobre.... a mozda su I BI pa to Ronaldinho voli.... Sljivak za tebe pitanje jedno? Dali ti imas mozda I 1 ?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi