Srbija slavi pobjedu, a Karleuša ušutkuje javnost!

Supruga Duška Tošića se oglasila na Twitteru

Srbija slavi pobjedu, a Karleuša ušutkuje javnost!

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša imala je šta reći navijačima u Srbiji nakon današnje partije njenog supruga Duška Tošića protiv Kostarike. 

Srbija je pobijedila Kostariku sa 1:0 u okviru 1. kola Svjetskog prvenstva, a veoma dobru partiju pružio je defanzivac Duško Tošić, za kojeg je supruga Jelena Karleuša nekoliko puta ponovila da je najbolji defanzivac na svijetu.

Ona je nakon meča objavila tweet koji je, kako kaže, dugo čekala.

"Mnogo puta sputavan i omalovažavan u Srbiji samo zato što je moj muž. Doživjeli smo zajedno mnogo nepravde, borili se protiv zavisti i mržnje. Kada sam rekla da je najbolji defanzivac svijeta - napadali su me. Ali, ja sam znala da ću kad-tad napisati ponosno PSSSSSSSTTTTT! Bravo, Duško", napisala je Karleuša na Twitteru uz fotografiju Tošića.

Inače, ona je nešto prije toga napisala i da je Duško igrač utakmice, po njenom mišljenu.

Top Komentari

Chupy
Doooobar igrac jebem mu gospodju, dobaaar! Svaka cast Dusko, jebem ti gospodju. Svaka cast, igra za 10.
13 1
Dobar,Los,Zao
Je'l ovo progutala glavić!
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi