Nepromišljen potez

Srbijanci u čudu nakon Sorajinog klipa: Šta je starleta radila sa Brazilcima nakon meča?

Srbijanska starleta Soraja Vučelić izaziva veliku pažnju gdje god da se pojavi, prije svega zbgo svog zanosnog izgleda i provokativnog oblačenja. 

Soraja je prije nekoliko dana stigla u Rusiiju kako bi pratila Svjetsko prvenstvo. Prva utakmica na kojoj se pojavila bila je ona između Srbije i Brazila.

I, dok su svi mislili da će ona tugovati poslije poraza njene reprezentacije, desilo se baš suprotno. Naime, Soraja se nakon meča pridružila Brazilcima koji su slavili trijumf te je pobjedu proslavila skupa s njima.

Naravno, ovo je izazvalo brojne reakcije u susjednoj nam državi, a kako i ne bi. Podsjetimo, Soraja je svojevremeno hvalila da je u vezi sa brazilskom zvijezdom Neymarom te da je on čak slao avion po nju kako bi išla s njim na Ibizu.

Ipak, katalonski mediji smatraju da je ona to izmislila samo kako bi stekla što veću popularnost u medijima. To joj je, očigledno, uspjelo.

❤😉

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

😇 #thisangelic

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Top Komentari

realno_govoreci
E ovo vec lici na sportsport.ba a ne da pokusavate pisati o nekim kalkulacijama. Ovo su vase teme jer ipak ste produzena ruka ekskluzive
37 1
Chupy
Jel ovo nekad bilo musko a sad zensko??
29 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi