Novogodišnja čestitka

Sretna Nova godina!

9

Komentari (9)

Medo-Brundo
Hocemo vise clanaka sa golim guzicama ?
ElComandante
Sretna Nova ljudi i da Sarajevo i Zeljo svake sezone budu ovako plasirani na tabeli.I naravno liga evrope 2 na Kosevu da se igra!
Penderinos
Puno sreće i uspjeha u novoj 2021 Zeli vam od srca vas Penderinos, nadam se da ce planovi ostvariti i sto je najvažnije da ostanemo zdravi !
user1597849779
Sretna nova godina svim dobrim i poštenim ljudima. Da budete zdravi i sretni.
Rajvosa2019
Sretan nova svim korisnicima ovog hepeka , zelim vam sve najbolje u 2021 - da vam bude viricetna kao meni
kaskada24
Sportsport.ba kao i uvijek najbolji. Sretna Nova 2021, puno sreće u radu i samo naprijed!
zvjezdan10
Sretna nova svima, da nas ubuduce manje terorisete slikama one kalašture wande nare, ako baš mora terorišite nas diletom leottom, dao bih vam srce u komentar ali vam koment sekcija nije optimizovana pa svaki simbol ili emoticon pretvori u upitnik pa ispadnemo glupi
Mowzilla
Svim korisnicima portala zelim sretnu, uspjesnu i "bezcoronsku" godinu, manje zivciranja i vise pozitive, bit ce sve ok aBd!
bananko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.