Sretna Nova godina!

Novogodišnja čestitka

Sretna Nova godina!

E. Čaušević

Dragi čitatelji SportSport.ba portala sretna vam Nova godina! Želimo da vam 2021. godina bude bolja i uspješnija od svih prethodnih. 

2020. godina je bila izuzetno teška za cijeli svijet, ali se nadamo da nam 2021. godina donosi preokret i povratak u "normalu".

Nadamo se da nam 2021. godina nosi mnogo ljepših stvari, te da je ono najgore iza nas.

Od srca vam želimo sretnu Novu godinu!

Top Komentari

zvjezdan10
Sretna nova svima, da nas ubuduce manje terorisete slikama one kalašture wande nare, ako baš mora terorišite nas diletom leottom, dao bih vam srce u komentar ali vam koment sekcija nije optimizovana pa svaki simbol ili emoticon pretvori u upitnik pa ispadnemo glupi
9 0
Rajvosa2019
Sretan nova svim korisnicima ovog hepeka , zelim vam sve najbolje u 2021 - da vam bude viricetna kao meni
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti