Srna: Izdrži Zagrebe! Hvala Sarajevo, Banja Luka, Zenica, Beograd...

Velika podrška za građane glavnog grada Hrvatske

Srna: Izdrži Zagrebe! Hvala Sarajevo, Banja Luka, Zenica, Beograd...

Endin Čaušević

Pored koronavirusa jučer je Zagreb pogodio i zemljotres od 5.5 po Richteru koji je uzrokovao dosta štete širom ovog grada.

Zemljotres je pogodio glavni grad Hrvatske u najgorem trenutku dok traje borba protiv pandemije koronavirusa.

Građani su bili u kućnim izolacijama, ali su svi odmah istrčali na ulice i većina ih se boji vratiti u svoje domove koji su većinom oštećeni.

Za stanovnike Zagreba stigla je velika podrška iz cijelog svijeta, te su mnogi pokazali da su uz njih.

Na Instagramu se danas oglasio i bivši hrvatski fudbaler Darijo Srna koji je poručio da je mislima uz svoj narod iako je trenutno daleko od Hrvatske.

"Iako kilomotrima daleko, u srcu i mislima uz svoj narod, svoju zemlju, svoju jedinu domovinu Hrvatsku! Uz sve one heroje među vama i sve volontere koji nesebično pomažu drugima! Zagrebe izdrži nema predaje! Sarajevo, Beograd, Novi Sad, Banja Luka, Zenica... Hvala svima!", napisao je Srna.

Top Komentari

GigantMostarski
Umjesto da smo uvijek bratski jedni prema drugima, mi smo bratski samo kad su ovako lose situacije. Ne zaboravite da smo bili sila dok smo bili zajedno zato se to nije svidjalo raspalom zapadu i doveo nas je do ovog gdje nas politicari uce mrznji orema drugoj nacionalnosti ili vjeri, a mnogi primaju i pu*e njihove price!
1 2
Benjamingst
Srna tako do ide a ne kao Dalic hvala Beograd a BiH zaobisao.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi