Šta će biti sa brakom Tošića i Karleuše: Sada je sve mnogo jasnije

'Presudio' im nekadašnji bh. reprezentativac

Šta će biti sa brakom Tošića i Karleuše: Sada je sve mnogo jasnije

S. Mlaćo

Srbijanski mediji prenose kako je braku Duška Tošića i Jelene Karluše došao kraj. Naime, srbijanski reprezentativac uručio je Jeleni papire za razvod i sada je sve mnogo jasnije.

"Znalo se od samog početka da Tošić neće oprostiti prevaru Jeleni Karleuši niti da će preći preko svih skandala koji se tiču Ognjena Vranješa i njegove žene", kaže izvor Telegrafa.

"Karleuša je u početku bila imuna na sve priče i dešavanja, najviše zbog porodice. Oboje su se pravili kao da se ništa ne događa i da u njihovom braku nema trzavica. Međutim, nakon raznih prepiski sa Vranješem, on joj je već tada rekao da će razvod biti brz", ističe isti izvor.

Zanimljivo da je Tošić otpratio Jelenu na Instagramu, a kako je već poznato svi problemi u braku ovog poznatog para počeli su kada je nekadašnji bh. reprezentativac objavio fotografije sa Karleušom, te naveo da je ona dolazila kod njega u Grčku.

Pred kraj januara ove godine nekadašnji bh. reprezentativac je odlučio izaći u javnost i kratko progovoriti o svemu.

"Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega", rekao je bh. fudbaler za "Alo Vip".

Sasvim očekivano Jelena je sve demantovala...

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj", napisala je Jelena na Twitteru.

Top Komentari

Svojprisebi
i drkanje je sex
1 0
nox
Stå je ovo exklusiv il celebrity news u pm a ne sport sport ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi