Šta je to obukla Ronaldova Goergina? Od ovoga nema ništa kraće

Ponovo plijeni pažnju

Šta je to obukla Ronaldova Goergina? Od ovoga nema ništa kraće

Iako su Juventusovi igrači na predsezonskoj turneji u SAD-u, Cristiano Ronaldo i dalje uživa u odmoru.

Portugalac je, podsjetimo, zbog iscrpljujuće sezone i nastupa na Svjetskom prvenstvu dobio produženi odmor, a pred nadolazeće izazove "baterije puni" u društvu zanosne Goergine Rodriguez.

Slavni par često objavljuje zajedničke fotografije s egzotičnih destinacija, a posljednja u nizu izazvala je veliku pažnju zahvaljujući Goergini i njezinom sve provokativnijem i provokativnijem stilu.

Da obuče minijaturnu odjeću portugalsku manekenku je možda natjerala i velika vrelina, no bez obzira, crno-zlatna kombinacija u kojoj je pozirala je njezino najizazovnije (u prevodu) najkraće izdanje.

Dovoljno za skoro 10 miliona lajkova na Instagramu i preko 5.000 komentara.

Holidays with Love!😍

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi