Šta radi Mauro Icardi dok se Argentinci spremaju za SP?

Odmara sa Wandom

Šta radi Mauro Icardi dok se Argentinci spremaju za SP?

E. Čaušević

Mauro Icardi se nije našao na konačnom spisku reprezentacije Argentine za Svjetsko prvenstvo iako je imao fantastičnu sezonu u Interu.

Jorge Sampaoli je odlučio da mu Icardi nije potreban na Mundijalu u Rusiji iako je sezonu završio kao najbolji strijelac Serije A. Icardi je bio na širem spisku, ali na kraju nije dobio svoje mjesto u avionu za Rusiju.

Icardi je tako dobio nekoliko sedmica za odmor i poručio je da neće pratiti SP. Napadač Intera je sa svojom suprugom Wandom otputovao na safari i već je objavio nekoliko zanimljivih fotografija.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi