Jedva pričao u programu

Šta radi od sebe? Maradona se opet 'deklasirao'

Diego Armando Maradona imao je svoj šou tokom Svjetskog prvenstva, gdje je napravio nekoliko ispada počevši od srednjeg prsta, svađe sa svima pa do padanja u nesvijest i hitnog prebacivanja u bolnicu.

Slavni Argentinac vodi nezdrav život, nije tajna da uživa u narkoticima i alkoholu i pitanje je dokle će ići sa uništavanjem samog sebe. Sudeći po ovome u šta se pretvara, svašta je moguće.

Maradona je sinoć uhvaćen za volanom u jedva svjesnom stanju, a bio je toliko pod dejstvom da je jedva uspio bilo šta reći novinaru koji se pred njim pojavio u najgorem mogućem trenutku.

Diego Maradona odnedavno obnaša funkciju predsjednika bjeloruskog Dinama iz Bresta, a to je mogući protivnik Željezničara u 3. pretkolu Evropske lige. Zamislite kakav bi šou pravio na Grbavici...

Top Komentari

meho
ma cist klosar
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi