Ma, nemoguće: Maradona će tužiti igricu FIFA 18, a nije da nema razlog

Ko je stavio ovaj transparent?

Ma, nemoguće: Maradona će tužiti igricu FIFA 18, a nije da nema razlog

Legendarni argentinski fudbaler Diego Maradona planira tužiti igricu FIFA 18!

Maradona se odlučio na ovaj potez nakon što su brojni igrači primjetili jednu grešku na igrici te su istu kačili na internet, pa je ona na kraju stigla i do Maradone.

Legendarni fudbaler se brzo oglasio:

"Neke stvari su jednostavno neprihvatljive, advokati provjeravaju stvari, tužiću igru zbog onoga što su uradili", rekao je Maradona.

Sada je red da objasnimo i o čemu se radi. Naime, na domaćim utakmicama Juventusa, odnosno na stadionu u Torinu, jedan od transparenata navijača domaće ekipe sadrži i sliku Maradone, kao da je on legenda Stare dame, a ne velikog rivala Napolija.

Naravno, u stvarnom životu se ovo nikada ne bi desilo, a obzirom da se ovih dana Napoli upravo protiv Juventusa bori za Scudetto, jasno je zašto je Maradona toliko ljut.

Top Komentari

Benjamingst
Radi igrice treba tuziti FIFI 18? Maradoni treba $$$$$ pa sad tuzi FIFU 18.
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi