Stari snimak mnogima je zapao za oko: Nasmijanog dječačića ste odmah prepoznali?

Luka je dočekao novinare koji su posjetili njegovog oca

Stari snimak mnogima je zapao za oko: Nasmijanog dječačića ste odmah prepoznali?

E. Škorić

Internetom kruži snimak star nekoliko godina, a na kojem je mladi Slovenac Luka Dončić.

Luka je povukao očeve gene, Saše, s tim da vjerovatno ni njegov otac nije slutio da će mu se sin s 20 godina igrati sa protivnicima u NBA ligi.

Za vrijeme dok je Saša Dončić bio aktivni igrač, dolazili su mu kući kako bi napravili prilog za jednu emisiju, a na vratima ih je dočekao mali Luka.

Saša je novinarima otkrio da on i sin vole igrati Playstation i čak se međusobno natječu, a onda se Sašina supruga Mirjam samo slatko nasmijala.

Ovaj snimak mladog Dončića sada je postao pravi hit izvan naših granica, a izvanredni portret Luke Dončića u NBA ligi širio se poput divlje vatre na Twitteru.

Top Komentari

Turgut2
Hocete rospije
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi