STAY COOL: Predstavljamo vam novu Under Armour ISO-CHILL kolekciju

STAY COOL: Predstavljamo vam novu Under Armour ISO-CHILL kolekciju

Sponzorski tekst

Saznajte zašto je Iso-Chill tehnologija neprikosnovena u svijetu treninga i omiljena među vrhunskim sportistima.

Naporni treninzi zahtijevaju nevjerovatnu posvećenost, motivaciju i izdržljivost, ne samo kada govorimo o fizičkoj i mentalnoj snazi, već i o opremi koju biramo. Profesionalni sportisti to odlično znaju, jer i u najkritičnijim trenucima treninga ili meča, oprema treba da bude ta koja će ih savršeno pratiti i biti podrška, a ne prepreka do postizanja vrhunskih rezultata. Ove sezone, za hardcore treninge preporučujemo novu Under Armour ISO-CHILL kolekciju, koju na svojim pripremama nosi olimpijski šampion, Anthony Joshua.

Po čemu se nova Under Armour ISO-CHILL kolekcija izdvaja u odnosu na prethodne?

UA Iso-Chill tehnologija je hladna na dodir – i sa spoljašnje i sa unutrašnje strane materijala, pa potpuno eliminiše zagrijavanje tijela, kako bi treninzi mogli da traju duže. Riječ je o tehnologiji koja temperaturu tijela držati optimalnom sve vrijeme, bez obzira na napor koji ulažete, dok specijalno dizajnirana vlakna spriječavaju dodatno zagrijavanje tijela pri svakom dodiru sa kožom, čineći je hladnom sve vrijeme.

Materijali nisu jedino što novu UA ISO-CHILL kolekciju čini idealnom za najteže treninge. Tome doprinose i jedinstveni krojevi koji savršeno prate liniju tijela, ne sputavaju vas i omogućavaju slobodno kretanje u svim pravcima.

Nova ISO-CHILL kolekcija može se pronaći u Sport Vision prodavnicama u TC Delta Planet (Banja Luka) i Sarajevo City Centru ili naručiti online.
Stay cool!
Sport Vision tim

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi