Poznati sportski par u šoku: Dobili su ponudu da snimaju filmove za odrasle, poznata i cijena

Čeka se odgovor

Poznati sportski par u šoku: Dobili su ponudu da snimaju filmove za odrasle, poznata i cijena

Haris Zilić

Ozvaničena je nova sportska veza, ovaj put u svijet tenisa. Paula Badosa i Stefanos Tsitsipas nedavno su ozvaničili vjeridbu i uskoro bi trebali stati  na "ludi kamen".

Ipak u centar pažnje došli su zbog ponude koju su dobili po završetku nastupa na Wimbledonu.

Stranica za odrasle, tačnije potpredsjendik stranice Mike Ford ponudio je Stefanosu i Pauli ogroman novac za nekoliko video uradaka koji bi se koristili na stranici za odrasle.

"Želio bih da vam ponudim do 77.000 funti za kreiranje naloga i dijeljenje zajedničkih sadržaja. Isplata bi bila redona za svaki video", poslao je Ford upit.

Pomeuti par se nije još oglasio, ali sigurno da ovakvu ponudu nisu očekivali.

Oglasi

Tsitsipas se nedavno povezivao sa Alishom Lehman atraktivnom fudbalerkom, no odmah je rekao da tu nema ništa više od prijateljstva,što je o dokazao zrpoasivši ššpansku teniserku.

Badosa je nedavno otkrila i problem koji je imala i s kojim se borila.

"Nije mi semtalo kada su pravili poređenja sa igrama Marie Sharapove. Svi mi imamo uzore u karijerama i lijepo je kada vas porede sa takvom veličinom. Ali ta poređenja su bila više i dalje od tenisa što mi je stvaralo nelagodu i pritisak i samim tim me dovelo do stanja depresije", otkrila je Badosa i dodala:

"Mentalno sam bila loša. Um nije mogao da sluša te razne priče. Bilo je veoma teško se izboriti s tim. Imate osjećaj da vas ne gledaju kao sportistkinju kad čujete razne komentare."

Očigledno je ljubav pobijedila, a da li će pomenuti par pristati na navedenu ponudu teško je reći. U igri je ogroman novac, ali i ponos.