Ronaldo će biti prva zvijeda, ali Georgina ne: Ospinina izabranica ima titulu najzgodnije supruge

Tako kažu inostrani mediji

Ronaldo će biti prva zvijeda, ali Georgina ne: Ospinina izabranica ima titulu najzgodnije supruge

Esmer Oštraković

Nakon što je Cristiano Ronaldo potpisao za Al Nassr, inostrani novinari počeli su prenositi razne informacije o njegovom budućem životu u Saudijskoj Arabiji.

Tako je u javnost dopijela informacija i da uprkos tome što će Ronaldo biti glavna zvijezda ekipe, ali i kompletne lige, Georgina neće imati titulu najzgodnije supruge.

Naime, ta titula pripada supruzi Davida Ospine, golmana Al Nassra koji je u svojoj karijeri imao priliku braniti u Arsenalu i Napoliju.

Njeno ime je Jesica Sterling, a u braku sa Ospinom je još od 2012 godine, te imaju dvoje djece zajedno, sina i kćerku.

Jesica izgleda zaista glamurozno, te održava svoj izgled i kako navode inostrani mediji, mnogo vremena provodi u teretani.

Osim teretane uživa u provođenju vremena sa porodicom, a njen Instagram nalog prepun je raznih porodičnih fotografija.

Jesica je, baš kao i Georgina poprilično nova u Saudijskoj Arabiji, jer se Ospina Al Nassru pridružio prošlog ljeta.

Top Komentari

tarchi
Sad će ona budala natjerat Georginu da smrša još 10ak kilograma i da bude zgodnija pichka od Ospinine. Gdje će trpit da neko ima nešto bolje od njega.
3 0
Arnel925
Definitivno Ospina guzi dobru ribu
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi