Štimca fizički napao sin: "Pravio je majmunarije"

Nasilje u porodici

Štimca fizički napao sin: "Pravio je majmunarije"

Proslavljeni hrvatski fudbaler, a kasnije i selektor, Igor Štimac našao se u nelagodnoj situaciji.

Mediji u susjedstvu pišu kako je Štimca u splitskom naselju Žnjan u alkoholiziranom stanju napao sin, protiv kojeg su podnesene prijave za narušavanje javnog reda i mira te za nasilje u porodici.

Da je došlo do neželjenih scena potvrdio je i sam Štimac za Dalmatinski portal.

"Istina je, ali ne bih išao u detalje jer smatram kako se ovakve stvari trebaju rješavati unutar porodice. Pravio je majmunarije", izjavio je Štimac.

Slobodna Dalmacija, s druge strane, doznaje kako je Štimčev sin prvo vikao na oca ispred zgrade, a kada je situacija eskalirala počeo je fizički nasrtati na njega, kao i na sestru koja je izašla vani pokušavajući smiriti situaciju. 

Navodno je nasilni mladić slomio i nogu pokušavajući preko balkona ući u stan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi