Znate li koji je sretnik prvi dobio novu FIFA-u?

Može da zaigra prije ostalih

Znate li koji je sretnik prvi dobio novu FIFA-u?

E. Škorić

Čitav svijet iščekuje 28. septembar i početak prodaje FIFA 19, ali EA Sports je jednoj zvijezdi omogućio da već danas uživa u istoj.

Naime, EA Sports je čovjeku s naslovnice svojih zadnjih FIFA izdanja, Cristianu Ronaldu, tačno 10 dana prije zvaničnog izlaska poklonio igru.

On ili njegov sin prvi će tako u svijetu zaigrati toliko hvaljenu FIFA 19, koju su ostali uspjeli malo isprobati u demo verziji koja je od 13. setpembra dostupna za igrače PC, PS 4 i Xbox One konzola.

View this post on Instagram

Thanks @EASPORTSFIFA for the World’s First copy of #FIFA19 🔥 Come and join me in the Game

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Promo

Top Komentari

king11
baš me čudi što meni nisu prvom poslali
32 0
Bhf
Ja mislim da ss.ba objavio vise vijesti o FIFA 19 nego li sam EA SPORTS.Svaki drugi clanak ocjene igraca,te ko je prvi dobio,te ovo ono.Isto kao da udjem na game informer
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi