Sturridgeu pronašli psa, ali nisu dobili ništa: "Lažove!"

Uzalud se ponadali

Sturridgeu pronašli psa, ali nisu dobili ništa: "Lažove!"

E. Škorić

Bivši napadač Liverpoola Daniel Sturridge nije ispoštovao dogovor.

Sturridge nije produžio saradnju jer je bio nezadovoljan s minutažom na Anfieldu, ali još uvijek nije donio odluku gdje će nastaviti svoju karijeru.

Ovaj 29-godišnji napadač se nalazi još uvijek na odmoru, a doživio je nevjerovatnu neugodnost u Los Angelesu. On je, naime, ostao bez psa. Smatralo se da je isti ukraden, ali je zapravo samo pobjegao.

Bivši napadač Redsa ponudio je nagradu od 20.000 funti za onog ko mu pronađe psa. Ispostavilo se da je Sturridge lagao kada je obećao nagradu, pošto mu je pas pronađen, ali engleski napadač nije se udostojio dati nagradu koju je obećao.

"Ja i moj nećak pronašli smo psa Luccija i nismo dobili nikakvu nagradu. Lažov", napisao je jedan korisnik Twittera koji kaže da je u Los Angelesu na ulici naletio na psa koji se ispostavio Sturridgeov.

Killa Fame, inače reper koji je pronašao psa, kaže da se Sturridge kako treba nije ni zahvalio i da se po dolasku po psa zadržao tek nekoliko minuta.

Sturridge nije mario za brojne optužbe od muzičara iz Los Angelesa, već se kasnije zahvalio svima na pomoći, a ubrzo je objavio i video kako se igra sa svojim ljubimcem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi