Supruga golmana Zvezde se našla na meti ismijavanja nakon PSG-a, nije čekala da uzvrati
Foto: Instagram

"Srce, vježbam proslavu..."

Supruga golmana Zvezde se našla na meti ismijavanja nakon PSG-a, nije čekala da uzvrati

Nakon velikih 0:0 protiv Napolija, Crvena zvezda je u 2. kolu grupne faze Lige prvaka otišla u goste moćnom PSG-u i pretrpila težak poraz.

Zvezda je razbijena rezultatom 6:1, što su navijači gradskog rivala Partizana iskoristili sa mnogobrojne provokacije i prozivke.

Na meti istih se našla i supruga golmana Zvezde Milana Borjana, Snežana. Naime, ona se slikala na Marakani ispred gola i tu fotografiju postavila na svom Instagram uz opis: "Da li mogu da zamijenim svoju ljubav?".

Odmah je jedan navijač Partizana iskoristio priliku za sitnu provokaciju, pa je u komentaru na Snežaninu sliku napisao: "To mijenjaš muža dok se ne oporavi od 6-ice?"

Iako su su pratioci na Instagramu navikli da ih Snežana oduševljava svojim fotografijama, sada ih je, međutim, oduševila odgovorom na pomenutu provokaciju, pa je navijaču Partizana samo kratko poručila: "Ne srce, vježbam proslavu titule kao i prošle godine. Sjećaš se sigurno..."

Top Komentari

Griezmann
Sad i o ovoj pocnite ko o Wandi pa slobodno mozete ugasiti portal
12 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi