Potpredsjednik Partizana o Đokoviću: Skren'o si s puta, bebo...

Našalio se na Instagramu

Potpredsjednik Partizana o Đokoviću: Skren'o si s puta, bebo...

Najbolji srbijanski teniser i aktualni osvajač US Opena Novak Đoković deklarisani je navijač Crvene zvezde, koju je bodrio u susretu sa Radnikom iz Surdulice (6:0).

Đoković je u crveno-bijelom dresu iz VIP lože posmatrao dobru partiju svog omiljenog kluba kojem je poželio i mnogo sreće u Ligi prvaka, a javnost u Srbiji se brzo prisjetila Novakovih početaka u TK Partizan i jedne fotografije zbog koje se danas vjerovatno kaje.

Naime, Đoković na jednoj slici ima kapu sa grbom Partizana i crno-bijeli šal, a ona je nastala vjerovatno u periodu kada je tada mladi i talentovani teniser branio boje Partizana.

Baš ta fotografija se jučer proširila internetom, a objavio je i potpredsjednik Partizana Vladimir Vuletić na svom Instagram profilu "pfcbg" i to uz stihove pjevačice Maye Berović.

"Ti lutaš, bebo, skren'o si s puta, bebo, to nije ljubav, bebo...", napisao je Vuletić na svom profilu.

Novak Đoković je kao dijete nastupao za TK Partizan i svoj prvi Futures turnir je osvojio sa 16 godina upravo kao član crno-bijelih. Iako navijač Crvene zvezde, Đoković nikada nije mrzio Partizan a svom bivšem kolektivu je više puta finansijski pomagao donirajući opremu, rekete, loptice...

Top Komentari

rimke
zaboli me mile za srbijancima i njihovim klubovima, pisite o domacim
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi