Svaka ima jaku i emotivnu poruku: Ovo su najbolje tetovaže fudbalera

Svaka ima jaku i emotivnu poruku: Ovo su najbolje tetovaže fudbalera

Arturo Vidal

E. Čaušević

Mnoge fudbalske zvijezde poznate su po tome što vole tetovirati svoje tijelo, ali za njih svaka tetovaža nosi neku posebnu priču koja je u većini slučajeva dosta emotivna.

Čileanski fudbaler poznat je po svojim skandaloznim ispadima, ali je pokazao da i on ima neku nježnu stranu. Baš kao i kod Ramosa tijelo Vidala prekriveno je tetovažama, ali svaka ima neku svoju priču. Tako igrač Bayerna na stomaku ima tetoviranu inzulinsku pumpicu kako bi pružio podršku svom sinu Alonsu koji ima dijabetes tip 1. Na ovaj način htio je poslati poruku predsjedniku Čilea, Michellu Bacheletu, kako bi se država bolje brinula o djeci koja boluju od dijabetesa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi