Svi se pitaju šta se desilo Puyolu pa je završio u krvi

Legendarni fudbaler

Svi se pitaju šta se desilo Puyolu pa je završio u krvi

Admin Čaušević

Carles Puyol (41) je iznenadio sve svoje fanove objavom fotografije na kojoj mu krvare lijeva ruka i noga. 


Legendarni igrač Barcelone se povrijedio igrajući padle tenis koji je jedan od omiljenih sportova nekada odličnom defanzivcu.

Igrajući igru koja je veoma popularna u Španiji Puyol je razbio staklo te je raskrvario ruku i nogu, međutim to mu očigledno nije teško palo.

S osmjehom na licu i krvavom majicom u ruci bivši španski reprezentativac je objavio fotografije na Instagramu uz opis: Hoću li ikad naučiti da doziram?

Puyol je poznat kao fudbaler koji je na terenu bio veoma požrtvovan te je uvijek davao svoj maksimum, a očigledno da svoj karakter ne mijenja i na rekreaciji....

Inače, za manje od 24 sata fotografije su skupile preko 700.000 lajkova.

View this post on Instagram

¿Algún día aprenderé a dosificar? 🙈

A post shared by Carles Puyol (@carles5puyol) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi