Švicarci zavide Harisu Seferoviću: Pogledajte kakvu je ljepoticu oženio

"Život je tek sad počeo"

Švicarci zavide Harisu Seferoviću: Pogledajte kakvu je ljepoticu oženio

Ružnih fudbalera možete vidjeti mnogo, ali jedno je sigurno - nikada neće vidjeti ružne žene fudbalera.

Kada ne jure za loptom fudbalske zvijezde se okružene lijepim ženama, doslovno su pravi magnet za takve, a uspjehom izvan terena može se pohvaliti i Benficin napadač Haris Seferović.

Srce ovog 27-godišnjeg fudbalera porijeklom iz BiH zarobila je djevojka po imenu Amina, s kojom je početkom ovog mjeseca 'stao na ludi kamen' nakon dugogodišnje veze, a da su jedno za drugo može se zaključiti i po fotografijama koje objavljuju.

"Najbolji dan u životu i najljepši. Hvala ti za sve ljubavi, život je tek sad počeo", napisao je do ušiju zaljubljeni Seferović na društvenim mrežama.

Fotografije sa vjenčanja objavila je i Amina, uz emotivnu poruku svom životnom partneru i poruku:

"Volim te uvijek i zauvijek!"

O Amini se i ne zna mnogo, ali Harisu pruža ono što mu je najbitnije - ljubav i podršku. Na gotovo svakoj utakmici Benfice ova atraktivna djevojka se može vidjeti.

Zbog čega nosi epitet jedne od najljepših WAG-sica u Švicarskoj uvjerit ćete se ukoliko 'bacite pogled' na njezine fotografije u galeriji.

Vjenčanje je, dodajmo i to, obavljeno na plaži u Portugalu.

Top Komentari

Samkodk
Lekicu mora da si na sabahu bacio desanku nije ti lako..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti