Veliki bod protiv Brazila proslavila je i Amina

Djevojka Harisa Seferovića

Veliki bod protiv Brazila proslavila je i Amina

Edmir Škorić

Švicarska reprezentacija sinoć je osvojila veliki bod protiv favorizovanog Brazila u prvom kolu grupe E na Svjetskom prvenstvu.

Izabranici Sarajlije Vladimira Petkovića uspjeli su da zaustave Karioke, a bod slave i brojni Bosanci i Hercegovci koji su odrasli u Švicarskoj.

U Švicarskoj je i Haris Seferović, čiji roditelji su iz Sanskog Mosta i koji se jedno vrijeme povezivao s bh. reprezentacijom.

Ovaj sjajni napadač njemačkog Eintrachta odigrao je 90 minuta protiv Brazila, a s tribina ga je bodrila lijepa djevojka Amina, koja mu je ujedno najveća podrška.

Amina će tokom Mundijala pratiti Harisa, a u mečevima protiv Srbije i Kostarike Švicarci nastoje da izbore plasman u osminu finala.

Top Komentari

Dobar,Los,Zao
Ovo nije Amina,Amine nose BH dresove,ovo je Stefani!
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi