Oči će vam ispasti kada je vidite: Nesuđeni Zmaj zaručio atraktivnu Aminu

Čestitao mu i Bičakčić

Oči će vam ispasti kada je vidite: Nesuđeni Zmaj zaručio atraktivnu Aminu

Ima li nešto što poznati nogometaši ne mogu imati? Čini se da ne, pogotovo kada pogledamo kako izgleda djevojka koju će uskoro oženiti nesuđeni bh. reprezentativac Haris Seferović.

Seferović koji nosi dres Švicarske odlučio je nakon trogodišnje veze partnericu Aminu zaprositi, a da je ona bez premišljanja rekla izgovorila "da" potvrdila je i fotografija koju je objavio na Instagram profilu.

U komentarima Seferoviću su čestitke uputili brojni saigrači poput Xherdana Shaqirija i Granita Xhake, a čestitao mu je također i naš Ermin Bičakčić s kojim se poznaje iz vremena kada je igrao u Njemačkoj za Eintracht iz Frankfurta.

Atraktivna Amina često se može vidjeti na utakmica Benfice, za koju Haris igra od prošle godine, a na minulom Svjetskom prvenstvu je plijenila veliku pažnju zbog svog atraktivnog izgleda.

Forever my Ride or Die - Future MR. & MRS. Seferovic! 💍

A post shared by Haris Seferovic (@haris_seferovic_9) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi