Slavne plavuše uhvaćene u nezgodnom trenutku - Nastala je eksplozija 'prljavih misli'

Nevjerovatne scene

Slavne plavuše uhvaćene u nezgodnom trenutku - Nastala je eksplozija 'prljavih misli'

Midhat Šljivak

Tribine na utakmicama američkog fudbala (NFL) ispunjene su raznim strukturama ljudi, a dosta je i slavnih koje vole pogledati poneki meč. U posljednje vrijeme utakmice Kansas City Chiefsa gleda svjetska zvijezda Taylor Swift, koja je u vezi s igračem Travisom Kelceom, a ovog puta je uz nju bila surpuga Patricka Mahomesa, Brittany. Njihov odnos na tribinama započeo je mnoge priče.

Muzička zvijezda Taylor Swift konstantno dolazi na utakmice Kansas City Chiefsa. Razlog je naravno njen dečko Travis Kelce, a kamere dobar dio utakmice posvećuju VIP loži, gdje atraktivna pjevačica uživa u partijama svog izabranika.

Na meču protiv Denver Broncosa Swift je u loži bila sa suprugom Patricka Mahomesa, zanosnom Brittany i veoma emotivno su doživljavale sve ono što se dešavalo na terenu.

Nakon jedne akcije u kojoj je Kelce ostvario hvatanje dvije ljepotice su jedna drugoj pale u zagrljaj. To je naravno izazvalo ogromnu pažnju, a na društvenim mrežama je izazvana eksplozija prljavih misli.

Oglasi

U sve su fanovi uključili mlađeg brata zvijezde Chiefsa Jacksona Mahomesa i poprilično su komentari bili brutalni.

"Brittany i Taylor u trojci s Jacksonom večeras. To bi bilo divlje", napisao je jedan od fanova dok drugi dodaje da bi se rado mijenjao s Jacksonom u tom slučaju.

Još je dosta brutalnih komentara prema dvije ljepotice s tribina. Ponekad ih je zaista užas i čitati i nevjerovatno je koliko ljudi imaju prljave misli prema određenim osobama.

Treba istaći da je brat Patricka Mahomesa, Jackson, često u centru pažnje zbog raznih žena s kojima se povezivao i da su iz tog razloga brutalni komentari za Swift i Mahomes.

On je zbog napada na stariju ženu pod optužbom američkog pravosuđa i mogao bi odležati određeni period iza rešetaka.