Bogati šef (68) ulovio mlađahnu plavušu - Njena mladost baš mu lijepo stoji

Razlika u godinama je ogromna

Bogati šef (68) ulovio mlađahnu plavušu - Njena mladost baš mu lijepo stoji

Midhat Šljivak

Bogataši za razliku od običnih momaka imaju mnogo lakši pristup djevojkama. Često ljepoticama ne smeta ni razlika u godinama, a dokaz tome je 68-godišnji vlasnik Las Vegas Raidersa Mark Davis koji je viđen u društvu mnogo mlađe djevojke.

Vlasnik Las Vegas Raidersa Mark Davis (68) poznato je lice u svijetu sporta, posebno američkog fudbala. Ovaj milijarder vlasnik je nekoliko klubova, a Raidersi su mu omiljena igračka.

Iako ima 68 godina Davis je miljenik žena. Može pridobiti koju god želi, a s njim je jučer viđena zanosna plavuša u loži stadiona.

Odmah su svi bacili pogled na nju. Interesovalo ih je o kome se radi i ubrzo su otkrili sve što ih je zanimalo o ovoj djevojci.

Oglasi

Radi se o 25-godišnjoj Hayden Hopkins. Ona se bavi plesom i umjetnošću, a na društvenim mrežama je prati 216.000 ljudi.

[instagram]https://www.instagram.com/haydenhopkins/?img_index=1[/instagram]

Ova talentovana dama u Las Vegasu je od 2017. godine. Došla je iz Seattlea kako bi izgradila karijeru i očigledno joj jako dobro ide.

Na nju je očigledno oko bacio i mnogo stariji Mark Davis. Prihvatila je atraktivna manekenka njegov poziv i privukla je veliku pažnju na sebe.

To joj sigurno neće smetati. Popularnost joj se nakon svega samo može povećati, a ionako je po svemu sudeći spremna na sve kako bi privukla pažnju muškaraca koji je prate.

Vidljivo je to na Instagram profilu gdje je ogroman broj golišavih fotografija i mora se priznati da izgleda zaista dobro.

Oglasi