Briljirao na terenu, ostao bez Eura, pa šokirao novim izgledom

Ako ništa vratio je djevojku

Briljirao na terenu, ostao bez Eura, pa šokirao novim izgledom

A. Čaušević

Dok sve većina najvećih evropskih zvijezda takmiči na Evropskom prvenstvu, neku uživaju u odmoru i pune baterije za novu sezonu.

Theo Hernandez je prošle sezone bio među najboljim lijevim bekovima svijeta. Špartao je po lijevoj strani i među najzaslužnijim je zašto su Rossoneri opet u Ligi prvaka.

Međutim, i pored odlične sezone, možda i najbolje u životu, ostao je bez poziva Didiera Deschampsa. Na poziciju lijevog beka pozvani su Lucas Hernandez i Lucas Digne.

Hernandez uživa na odmoru na Ibizi i odlučio je šokira svoje fanove novim ekstravagantnim izgledom pa za mnoge izgleda neprepoznatljivo.

Odlučio se za populanu "mohawk" frizuru sa izbrijene obje strane te plave pletenice. Nije uspio da se suzdrži, a da svoju novu frizuru podijeli s milionima pratitelja.

Oglasi

Inače, početkom mjeseca proširilia se vijest da je Hernandez raskinuo s djevojkom Zoe Cristofali. To je i ona sama potvrdila.

"Gotovo je s Theom. Ponovo sam sama. Imam mnogo prijatelja u svijetu fodbama, ali trenutno nisam u vezi", rekla je ova 26-godišnjakinja.

Međutim stvari su se ubrzo promijenile, pa su Cristofali i Hernandez proteklih dana objavili nekoliko zajedničkih fotografija na kojim se može vidjeti da ponovo uživaju zajedno.

Inače, 23-godišnjak je još kao dijete ostao bez oca koji je jednog dana jednostavno napustio njegovog brata i majku. O tome je pričao Lucas Hernandez.

"Nikad nisam razumio i neću razumjeti kako je moj otac mogao otići jednog dana, ostaviti mene, moju majku i brata. Biološki je moj otac, ali nikad ga neću tako gledati. Ne znam je li živ ili ne", ispričao je Lucas o ocu Jeanu Francoisu.

Theo i Lucas su bili saigrači u Atletico Madridu, putevi su im se razdvojili kada je Theo otišao u Real. Na ljeto 2019. godine i Lucas je napustio Madrid potpisavši ugovor s Bayernom.

Top Komentari

Salihović23
Na sta sve neće šejtan natjerat ljude, strašno.
4 3
Husrefbeg22
Dok je svijeta bit ce i budala. Mislim, da se nebi trebalo pridavati znacaja ovakvim idiotima kao sto je ovaj saronja s slike. Jad i cemer.
4 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi